anglèscatalàespanyolfrancès

Costums medievals

EL JOC ÉS DE POR?
En absolut. El nostre centre està dotat d'una alta seguretat per a que res faci por i, a més a més, el nostre equip de professionals aplica els procediments establerts en cas d'emergència. Volem garantitzar una experiència de diversió i misteri, sense ensurts de cap tipus ni sorpreses fora de guió. 

EL JOC TÉ LÍMIT D'EDAT?
En el nostre centre no tenim límit d'edat, tothom pot dur a terme els jocs, però demanem almenys dos adults per grup. En cas de venir menors de 14 anys, demanem que ens contactin prèviament.

QUAN HEM D'ARRIBAR?
Recomanem arribar 10 minuts abans de l'hora reservada, per tal de no perdre ni un minut de joc. Tingueu en compte que la reserva podrà ser rebutjada si l'equip arriba més de 15 minuts tard. 


ALTRES PREGUNTES

En quins idiomes podem jugar?
Per ara, en català i castellà, tot i que esperem poder incloure més idiomes properament. 

That it means we can't play if we don't speak spanish or catalan?
We would need at least one or two members of your team to understand the introduction, communicate with the actors and read some notes, then share the information with the rest of the team. If it's the case, you can play.

S'haurà de pagar per adelantat?
Sí, abans de confirmar la reserva s'haurà de realitzar el pagament. Qualsevol altre pagament es podrà realitzar en efectiu en arribar al centre.

Si no podem avançar en el joc, rebrem ajuda?
Sí, durant la vostra missió tindreu maneres de comunicar-vos amb nosaltres per rebre ajuda si fos necessari. 

El joc està adaptat per a minusvàlids?
no, ho sentim però les instal·lacions del castell no es troben, per ara, adaptades.